dissabte, 4 de setembre del 2010

Ens retrobem de nou als Sopars & Tertúlies.

Després de l'aturada estival, aquest mes de setembre reprenem els Sopars & Tertúlies. Serà el proper divendres 24, com fins ara a Can Ametller, i com fins ara a les 9 del vespre. Al final trobareu el formulari per inscriure-vos i poder assistir.
Per la tornada a la tasca gaudirem d'un personatge de gran prestigi nacional, espanyol i internacional. En Jordi Joly i Lena,  ens parlarà d'economia. Sí, precisament ara que encara estem immersos en plena crisi, poder escoltar les idees i propostes d'un personatge que té molt a dir i que ha resolt situacions complicades en aquests moments. Si visiteu l'enllaç que he deixat, entendreu perquè en Joly.
Apart de tot el comentat, és un home amb molta simpatia i un gran sentit de l'humor. A més, genera empatia entre els que el rodegen i l'escolten. Realment en sap del que ens parlarà i ens farà una visió molt real d'on som, el que ens espera i quines son les previsions. Cada dia que passa hi ha més famílies amb problemes i segur que tothom en coneix alguna a no ser que s'estigui patint en propia pell. Tanmateix les petites i mitjanes empreses, generadores de llocs de treballs i recursos, pateixen aquest estat de pobresa en el que estem instal·lats i per tant també els pot interessar escoltar el que ens hagi de dir.
Uns emplaço per assistir. ja sabeu que l'entorn és incomparable i el servei també. Com a nota final diré que en Joly, juntament amb en Recoder, van presentar un llibre molt interessant sobre economia "La política que ve" on apart de fer un anàlisi acurat de les administracions públiques també plantegen la seva reorganització.
Us espero a tots i totes. Serà un sopar agradable encara que amb esglais.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada