dijous, 23 de setembre del 2010

El sopar del proper 15 d'octubre de 2010

Des d’avui ja comencem a preparar Sopars & Tertúlies pel mes d’octubre. Serà el divendres 15 i com sempre en el marc acollidor de  Can Ametller, a Sant Cugat del Vallès. Però en aquest cas, el format tindrà uns canvis per motiu del tema i dels convidats.
La convocatòria és a les 8 del vespre, ja que fins a les 9 es farà la presentació del tema del dia i els convidats faran les seves presentacions. El sopar serà com sempre a partir de les 9 i al mateix preu de sempre, 25 € per persona.
Les eleccions nacionals al Parlament estan ja en plena marxa i per aquell dia encara ho estaran més, però cal advertir que la majoria de partits ja hauran definit i nomenat els i les cap de llista per les eleccions municipals de maig de 2011, com a estratègia de presentar-los en els diferents actes electorals que es vagin fent. Una forma anticipada a la campanya. Això vol dir que aquest sopar està pensat de forma molt concreta per aquestes persones i les més properes a elles, que seran les protagonistes de les municipals amb els objectius de mantenir el govern en els seus Ajuntaments o provocar un tomb per fer un canvi en la política del municipi.
Els convidats són en Alfredo Díez, Assessor Personal, Coach, que ens parlarà de les excel·lències d’aquesta pràctica amb unes pinzellades que seran entenedores per a tothom. El segon convidat és en Jesús de Pablos, que parlarà del món 2.0, de la participació, reputació i el community management i el tercer em Miquel Quintana, que farà una breu exposició de la comunicació personal i de la seva importància i presència en les xarxes. Tres aspectes molt necessaris per un candidat o candidata a assolir la fita de la presidència d’un Ajuntament i sobre tot en aquests moments on el món 2.0 és totalment present i pel qual si fan una quantitat important de comunicacions. Aquestes presentacions, que aniran acompanyades de presentacions de diapositives, tindran en total una durada de 60 minuts, fins arribar a les 9 de la nit que es donarà pas al sopar.
A continuació i en el decurs d’aquest sopar es podrà mantenir un diàleg amb els convidats, als efectes de desvetllar els dubtes o demanar més informació sobre aquests tres temes que conviuen i formen part d’una de les eines importants per assolir els objectius que cadascú es proposi.
El sopar comptarà amb la presència d’en Felip Puig que al final adreçarà unes paraules als assistents valorant els temes tractats.
Per tal de reservar espai per aquest dia us prego ompliu el formulari que trobareu al final d’aquest article omplint totes les dades.
Espero pugui ser un èxit com els sopars anteriors i per tant comptar amb tots i totes, que us puguin interessar aquestes temàtiques.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada