diumenge, 28 de febrer del 2010

El reportatge del sopar del 26 de febrer

Com ja estava previst, aquest divendres passat, el 26 de febrer, vam fer la segona trobada de Sopars & Tertúlies amb una agradable vetllada que en Jordi Robirosa, en Robi, ens va brindar. El sopar va estar força bé ja que des del principi es va generar una tertúlia entre tothom. En Robi va anar comentant temes del món del basquet de l’ACB i de la NBA, amb força anècdotes que ha viscut en la seva vida com a periodista esportiu, les entrevistes que ha fet, situacions complicades i altres que ni tant sols esperava li succeïssin a ell.

En David Guillen, @davidguillen_ , va ser l’encarregat de prendre instantànies que podeu veure a http://bit.ly/cpbd6m.

Des d’aquí volem agrair sincerament a Robi pels bon moment passat, gràcies al seu carisma i a la seva forma de fer tant personal i que l’identifica com la gran veu del basquet a TV3. Els que vulgueu podeu adquirir el seu llibre i gaudireu una bona estona amb la seva lectura. També volem agrair novament l’atenció i servei que vam tenir a Can Ametller. Un bon sopar.

Cal afegir una anècdota important i curiosa a la vegada. Just a les 24 hores d’aquest sopar, ha nascut Gina, filla d’en Xavier, @xsanjuan, i Núria que van ser al sopar. Per tant des d’aquest espai volem felicitar-los efusivament per aquest esdeveniment important i a més, pel fet de donar-nos aquest mèrit tant important de ser els padrins 2.0 de Gina. Per molts anys família.


A partir d’ara encetem les tasques pel proper que en principi està previst pel proper 26 de març. Ja anirem comunicant el desenvolupament dels preparatius.

1 comentari:

  1. ;)
    genial compartir aquest sopar amb TOTS vosaltres.
    Xavier, Núria (i Gina)

    ResponElimina