divendres, 19 de febrer del 2010

El sopar d'aquest mes de febrer.


Ja tenim ponent pel sopar d’aquest més de febrer. Serà el proper divendres 26 i comptarem amb en Jordi Robirosa. Un home que des de fa molts anys s’ha entregat al món de l’esport però d’una forma molt especial al dels basquet. Però al basquet de l’NBA. El periodista que va donar a conèixer el millor basquet del món. Com diu en el seu llibre, que ja ha superat la tercera edició, A prop de les estrelles de l’NBA, porta ja 30 anys en aquest món i això ha fet que sigui conegut arreu del món, tingui amistat amb les grans estrelles.
Com en l’anterior ocasió el sopar es farà a la Masia de Can Ametller a Sant Cugat del Vallès. En el web de la Masia podeu trobar el plànol per poder arribar. El preu del sopar serà de 25€ per persona i ara ens estan preparant el menú que ja el posaré més endavant. L’hora serà a les 9 del vespre i prego la màxima puntualitat per tal de començar a sopar cap a dos quarts de deu. Així, en el moment dels postres i cafès, en Robi, com tothom el nomena, ens comentarà que és l’NBA, quines han sigut les seves experiències, com han sigut els seus viatges pels EEUU, anècdotes i algunes entrevistes que ha aconseguit de la forma menys esperada o de forma inesperada.

Vaig estar present a la presentació del seu llibre a Sant Cugat del Vallès i realment, tots i totes, varem gaudir una molt bona estona per les seves narracions. I sobre tot per la seva veu tant i tant característica que l’ha portat a ser l’home del basquet. Una veu inconfusible.

Per tal d’evitar el que ens va succeir en el darrer sopar, agrairé que confirmeu tots i totes la vostra assistència deixant un comentari a aquest apunt, indicant nom i nombre de persones que sereu. Compteu que el restaurant ens preparar una sala privada per nosaltres i segons la quantitat de persones decideixen quina. I si al final som menys dels que hem dit, ocupem una sala molt més gran que queda desaprofitada i perjudiquem als propietaris. Propietaris que en certa mida ens patrocinen aquests sopars ja que el preu del sopar és molt ajustat, no ens cobren els cafès suplementaris i suporten el preu del sopar del ponent. Per tant, torno a pregar que sigueu curosos i curoses amb aquest tema i deixeu la vostra confirmació com he indicat.

Si voleu que en Robi us pugui signar el llibre, podeu portar-lo i ell us farà una dedicatòria i signarà els exemplars que calgui.

Vull avançar que pel sopar del mes d’abril, el divendres 30, ja tenim confirmada l’assistència com a ponent d’en Lluís Recoder. En Recoder no assistirà com a polític, sinó que ho farà com a membre del Climate Project i ens parlarà dels problemes actuals amb el canvi que el clima està patint, les conseqüències i les solucions que des de la ciutadania podem fer i el cal que facin els governs del món.

Pel proper mes de març estic preparant però encara no puc avançar res pel moment. De ben segur serà en Jesús de Pablos. Quan ho tinguem confirmat ja us ho faré saber.

Espero que aquest proper 26 de febrer ens trobem els que ja ens coneixem i puguem posar un cos als avatars que encara no hem desvirtualitzat.

5 comentaris: