dimarts, 12 de gener del 2010

Sopar inaugural

Ja som a gener i per tant s’ha d’engegar el projecte de Sopars & Tertúlies amb vistes a que aquest tipus de trobades es puguin convertir en una quotidianitat mensual en la que els assistents puguem anar comentant diferents temes d’actualitat i d’altres que ens poden donar via a nous coneixements.

El primer, el que inaugurarà aquesta idea, serà el proper divendres 29 de gener a les 9 del vespre. Soparem a La Masia de Can Ametller, un marc molt adient, confortable i en el que disposarem d’un saló privat per nosaltres. El menú ja us el passaré més endavant ja que el nostre bon amic Robert Navarro, propietari del lloc en els prepara i amb un preu que serà d’uns 20€, comptant que el sopar del convidat en els patrocinen. I parlant de convidat , per aquesta jornada inaugural serà en Rafael Pardo, conegut en Twitter com @Inq_Maimonides que ens parlarà sobre les noves tecnologies aplicades al món de la medicina i de la sanitat. Està clar que farà tots els honors al gran Maimonides.

Per tant a partir d’avui ja us podeu inscriure. Prego envieu un correu a miquel.quintana@gmail.com confirmant la vostra assistència i indicant el nombre de persones anotant, nom i cognoms.

Prego puntualitat per tal de poder començar aviat a sopar i així abans en Rafael podrà iniciar abans la seva exposició per poder tenir temps després de poder fer la tertúlia entre tothom ja que tothom el podrem interpel•lar. Per això us demano arribar uns minuts abans per poder sopar ja a passats uns minuts de les 9.

La reserva està feta a nom de Sopars & Tertúlies.

Espero que aquesta primera edició sigui important i ens trobem per poder gaudir d’una bona estona en companyia.

Estic ja preparant els sopars dels propers mesos i contactant amb els propers convidats. A mida que vagi ja tancant compromisos aniré informant.

Fins aviat.

1 comentari:

  1. Hola,

    Estic segur que la xerrada d'en Rafael (aka. Maimònides) serà molt interessant però, ... i aquest menú que vas dir que publicaries?

    Gràcies,

    ResponElimina