dimecres, 27 de gener del 2010

Menu del dia 29

Hola a tothom. Us passo el menu que tindrem pel sopar de divendres. Serà el primer sopar d'aquesta nova aventura que espero tingui continuitat i ens permeti, apart de coneixer-nos i desvirtualitzar-nos, aprendre algunes coses més que en aquest entorn en el que vivim tenen cabuda. Espero mantenir un nivell alt amb els ponents que aniré propossant encara que ja us vaig dir que si voleu suggerir altres personatges, seran benvinguts. Com prova del que us dic, en Rafel, ponent inaugural, va ser propossat per en Raül Buira, que malauradament no podrà assistir al sopar.

Quan al menu serà el seguent:

de primer ens serviran un remenat fet amb bacallà i alls tendres.
de segon, hi haurà dues opcions a escollir. O bé un rellomillo de porc ibèric amb salsa de pebre verd o un lluç a la planxa amb verduretes.

De postre es podrà triar entre rebosteria o un carpaccio de pinya tropical natural amb perfum de canyella.

Per veure hi haurà vi amb D.O. Penedès (farem País), Sumarroca pel blanc i Sirius pel negre. I aigua que va bé per aclarir la vista.

Per acabar cafè o infussions. A escollir.

Vull dir-vos que, en principi, si algú pren una copa al final no estarà inclosa en el preu.

El preu final es de 25 € per persona. Una mica més del que us vaig dir, però ja veureu que el marc és incomparable i gaudirem d'una sala esxclusiva per nosaltres.

La reserva està feta a Sopars & Tertúlies i a nom meu.

Espero sigui un èxit i d'aquí a poc es parli per arreu dels Sopars & Tertúlies i dels seus assistents, persones que apart de treballar gaudim de les tecnologies 2.0

Us espero a tots i totes. Realment al final no sé quants serem. Al voltant dels 30 però si som més no hi ha pas problema. La sala dona cabuda per 200 persones.

Fins divendres a les 9.

1 comentari:

  1. Perfecte. Una organització impecable. I estic convencut que val la pena la petita diferència de preu i estarem molt a gust tots plegats. Fins divendres!

    ResponElimina