
Quan al menu serà el seguent:
de primer ens serviran un remenat fet amb bacallà i alls tendres.
de segon, hi haurà dues opcions a escollir. O bé un rellomillo de porc ibèric amb salsa de pebre verd o un lluç a la planxa amb verduretes.
De postre es podrà triar entre rebosteria o un carpaccio de pinya tropical natural amb perfum de canyella.
Per veure hi haurà vi amb D.O. Penedès (farem País), Sumarroca pel blanc i Sirius pel negre. I aigua que va bé per aclarir la vista.
Per acabar cafè o infussions. A escollir.
Vull dir-vos que, en principi, si algú pren una copa al final no estarà inclosa en el preu.
El preu final es de 25 € per persona. Una mica més del que us vaig dir, però ja veureu que el marc és incomparable i gaudirem d'una sala esxclusiva per nosaltres.
La reserva està feta a Sopars & Tertúlies i a nom meu.
Espero sigui un èxit i d'aquí a poc es parli per arreu dels Sopars & Tertúlies i dels seus assistents, persones que apart de treballar gaudim de les tecnologies 2.0
Us espero a tots i totes. Realment al final no sé quants serem. Al voltant dels 30 però si som més no hi ha pas problema. La sala dona cabuda per 200 persones.
Fins divendres a les 9.
Perfecte. Una organització impecable. I estic convencut que val la pena la petita diferència de preu i estarem molt a gust tots plegats. Fins divendres!
ResponElimina