divendres, 30 d’abril del 2010

Una novetat interessant. Ja tenim una nova ponent.

Avui he estat parlant amb Gemma Mengual. Una de les esportistes catalanes més reconegudes el món i sobre en la sincronitzada. Ha guanyat molts títols mundials i olímpics. Hem comentat el tema de Sopars & Tertúlies. Havia sentit parlar. Bona notícia. Això mostra que fem bona feina.
L’he convidada com a ponent per un dels nostres sopars. Caldrà veure si el podrem fer pel proper juliol o ja per setembre. Els mesos de juliol i agost tenen moltes competicions i ha d’estar amb l’equip. Per tant encara no puc avançar el dia però està clar que el compromís ja està “signat”.
La natació sincronitzada és una de les especialitats esportives més desconegudes. I molt més és el seu interior. I molt més encara com entrenen, quin tipus de vida fan, com superen les apnees, quina preparació necessiten, quina dieta, quina preparació física. Com aconsegueixen fer les acrobàcies i els salts quan la piscina on participen té molta profunditat?. És possible que alguns i algunes ja ho coneixeu, però llavors entendreu encara molt més que les qüestions que he plantejat són les que possiblement surten més. Poden ser preguntes que semblin senzilles però tenen respostes impensables.
Tenim un bon calendari ja preparat. Tant sols falta que el de finals de juny, els nostres amics de Tarragona ens desvetllin qui serà el ponent.
Agrairé conèixer les vostres opinions. Saber si anem bé o cal fer canvis. Prego em feu arribar suggeriments.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada