dimarts, 13 d’abril del 2010

Sopar del 30 d'abril.


Us presento el Sopars & Tertúlies d’aquest mes d’abril. Serà el divendres 30 a les 9 de la nit, com sempre. En aquest sopar tindrem com a convidat en Lluís Recoder, actual alcalde la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Però en aquest cas no assistirà com alcalde sinó que ho farà com a membre del Climate Project. Podeu consultar-ho aquí.

El tema del canvi climàtic està sent notícia cada dia. El planeta Terra està patint darrerament molts fenòmens atmosfèrics que feia temps que no es produïen i alguns experts ho relacionen amb l’activitat humana que malmet el medi ambient i provoca aquestes situacions. Altres, en canvi, argumenten que són fenòmens cíclics i per tant res a veure tenen amb els arguments dels altres.

La realitat és la que vivim i això fa pensar a moltes persones si realment correspon a que el clima mundial està patint canvis que ens poden portar a la destrucció del medi natural o que un cicle s’està esgotant i per tant s’iniciarà un altre en el que les condicions de vida seran diferents.

Un tema que apassiona i molt més quan una persona implicada i que coneix el que s’està estudiant, ens ho pot explicar.

Espero sigui del vostre interès i us afegiu al sopar. Ja sabeu que el preu és el mateix d’altres sopars, a 25€ per persona i el lloc tornarà a ser el marc de la masia de Can Ametller.

Per sumar-vos al sopar prego empleneu el document que trobareu tot seguit i així serà molt més fàcil poder calcular els assistents. Recordeu que la direcció de Can Ametller, el nostre amic Robert Navarro ens cuida molt bé i disposa una sala privada per a nosaltres, amb totes les comoditats i un bon servei.
Espero el considereu interessant. Us espero.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada